Veto! Veto! Veto!


Yhteensä reilut 500km vetoa on takana. Koti oli puolitoista viikkoa Pertunmaalla ja kokemuksia tuli runsaasti. Vaunu kulkee perässä hienosti jopa tuulisessa ja sateisessa säässä, vaikka asiaa tuleekin edelleen jännitettyä melkoisesti. Menomatkalla Lahden läpi tultaessa kello 16 aikaan oli vähän sellasta tutinaa kun 14 metrisen mööpelin kanssa huomaat, että olet todellakin väärällä kaistalla! :) Selvittiin!

Etuteltan kokoaminen ja purkaminen alkoi tuntua jo runtiinilta ja hyvä niin. Nopeasti se pitääkin pystyä laittamaan.

Kotiin saavuttaessa oli edessä seitsemän 80 vuotiaan männynrungon pilsiminen pölleiksi ja tontin siivoaminen. Melkoinen urakka, mutta onneksi saatiin talkooapua runsaasti. Puiden kaatamisen seurauksena unemme sateisina öinä lienee levollisempi ja talvella putoavien lumipaakkujen ja jäiden aiheuttama hillitön pauke historiaa. Oh ihanuutta!

Seuraava vaihe vaunuasumisessa on laverin rakentaminen etutelttaan. Ajatuksena on tehdä se nyt enemmän ajatuksella kuin viimeksi, jolloin kasattiin vain trukkilavoja rinnakkain ja puutarhalaattoja päälle. Raportoin siitä operaatiosta sitten myöhemmin. Nyt nautitaan kesästä!

Tembus Funtábe

Instagram