Tämä on huono mainos!

Tavaratalo Hurrikaani Forssassa, joka tälläkin sivustolla sai pitkään ansaittua myönteistä huomiota, pilasi maineensa kertaheitolla huonosti hoidetun asiakaspalvelutilanteen vuoksi.

Seuraava tarina on tosi. Sisältää katkeruutta, vihapuhetta, pahuutta, ikäviä tuntemuksia, surua, murhetta, pettymystä sekä melkoisen annoksen paatosta, mutta mielestäni täysin aiheesta.

Ostin viimekesänä 11kg kaasupullon täytön Hurrikaanista. Hintaan 18,90€. Hinta on kenties Suomen edullisin ja olinkin keskittänyt kaasuostokseni asuntovaunuani varten nimenomaan Hurrikaaniin, Forssassa.

Kesä meni ja kaasu riitti aina tammikuulle asti. Kunnes nyt pakkasilla olin vaihtamassa hankkimani pullon käyttöön.

Kävi kuitenkin niin, että pullon kumitiiviste venttiilissä oli viallinen ja kaasua suhisi liittimestä harakoille. 

Onneksi olen tarkka tällaisissa asioissa, hätäisempi olisi jättänyt kaasun vuotamaan. Seuraukset moisesta voi kuka tahansa arvata.

Vein pullon takaisin Hurrikaaniin. Pyysin vaihtamaan uuteen koska venttiilissä on vika.

Hurrikaani kieltäytyi vaihtamasta viallista, täyttä kaasupulloa uuteen, koska täytön kuittia ei ollut esittää.

Vastaava tilanne kävi kesällä Pertunmaalla jossa kaasumyyjä otti vioittuneen grillikaasupullon vastaan ja vaihtoi sen mukisematta uuteen. Sanoi vielä, että kaasun toimittaja hyvittää nämä vialliset, joten siitä ei koidu murheita kauppiaalle.

Tällaista loogista, ystävällistä ja jopa turvallisuusnäkökulmiin vakavasti suhtautuvaa asennetta Hurrikaanissa ei halutti kohdallani osoittaa.

Vetosin henkilökuntaan, että kyseessä on turvallisuusriski ja että kaiken inhimillisyyden nimissä tuote tulisi vaihtaa turvalliseen.

Henkilökunnan muut jäsenet suhtautuivat ylemmän tahon linjanvetoon kummeksuen, mutteivät tietysti asemissaan voineet vaikuttaa jo pilalle menneeseen reklamaatiotilanteeseen.

Mainitsin tuohtuneena ja asian vakavuuden huomioonottaen tyrmistyneenä, että Tavaratalo Hurrikaani "osti" juuri itselleen 18,90€ hintaisen, todella huonon internetmainoksen.

Tässä se on!

Enää et näe myöskään Hurrikaanin linkkiä tai muita positiivissävyitteisiä kommentteja näillä sivuilla. Ne on poistettu.

Ne olivat täällä ilmaiseksi. Tämä mainos on maksullinen. Se maksoi minulle 18,90€.

Nyt sinäkin olet tämän nähnyt.


Tembus Funtábe

Instagram